Retourvoorwaarden

ChickaPow raad aan om de goederen, voor zover mogelijk, in originele verpakking en oorspronkelijke staat (bv. niet gewassen, gedragen en onbeschadigd, voorzien van originele tags) te laten daar de afnemer aansprakelijk is voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  • Retourzendingen zijn op eigen kosten 
  • Retourneren van gesoldeerde producten is niet mogelijk.
  • Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!                                                                                                          

RETOUR

Past je item niet en wil je het retourneren voor een andere maat of voor een ander item? Zolang we jouw maat op voorraad hebben is dit geen probleem!

Download hier het retourformulier → https://chickapow.be/img/cms/Retourformulier.pdf 
Vul deze volledig in en voeg deze bij je terug terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour.

Vervolgens kun je het product binnen 10 werkdagen terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je de aankoopwaarde van het product terugbetaald.

Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt ChickaPow er zorg voor dat het volledige aankoopbedrag exclusief de gemaakte verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

RETOURADRES

ChickaPow
Zuidstraat 34 ,8630 Veurne

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password